Over ons

Een initiatief voor Anders Lokaal Ondernemen

Over ons

ANDERSBEZORGD.NL biedt oplossingen en diensten voor en door ondernemers.

Krachten gebundeld

ANDERSBEZORGD.NL is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen twee ondernemers op gebied van horeca en bedrijfskunde. Vanuit een gezamelijke proeftuin hebben wij kennis en know-how verzameld om (bezorg)restaurants tot wel 40% meer winstgevender te maken. Deze kennis en know-how hebben wij gebundeld in producten en diensten om nu ook uw onderneming te laten profiteren van onze kennis.

Geen commissie

Onze producten en diensten kenmerken zich door een ding. Geen commissie


ANDERSBERZORGD

Onze diensten en oplossingen

Sterk Lokaal georienteerd

Onze producten en diensten en oplossingen dragen bij aan het vergroten van uw lokale impact. Een groot deel van uw klandizie bevindt zich in uw nabije omgeving. Door techniek en marketing te combineren onstaat een lokaal speelveld op het internet waar u de spelregels bepaalt.

Volwaardige Alternatieven

Wij hebben kennis om u te voorzien van geavanceerde kassasystemen waarvan betalingen zonder commissie verwerkt worden. Wij bieden een reclame platform waarmee nieuwe klanten de weg naar uw restaurant eenvoudig weten te vinden.

Volledige integratie

Aansluiten bij ANDERSBEZORGD.NL biedt mogelijkheden voor veregaande integratie. In ons dienstenpakket zitten oplossingen om kassasystemen te koppelen aan uw website waardoor meer dan volwaardige alternatieven tot uw beschikking staan.

Geen commissie

Onze producten en diensten kenmerken zich door een ding, geen commissie. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent. Provisie gaat ten koste van de bruto winst, en kan wel oplopen tot 40%, winst die u en uw onderneming toebehoort. Daarom, vaste lage tarieven, en geen commissie.

Vast bedrag

Wij gaan uit van een vast bedrag per maand. Voor € 69,- heeft u een compleet volwaardige oplossing. U weet dus precies van te voren waar u aan toe bent. Verdubbeld uw omzet door onze oplossingen, dan is deze winst volledig voor u. U betaalt ons enkel voor het leveren van de dienst en niet voor het gebruik maken van onze diensten.

Snel resultaat

Onze oplossingen kenmerken zich door een korte implementatietijd. Afhankdelijk van uw wensen kunnden de investeringen al binnen enkele dagen tot weken terugverdient worden.

s

Amar, eigenaar van Fresh & Friet in Heerenveen: "SInds ik gebruik maak van de oplossingen van ANDERSBEZORGD.NL heb ik mijn orders via andere systemen en platformen kunnen afhandelen. Ruim 70 procent van mijn online bestellingen worden nu alternatief verwerkt en dit groeit nog elke maand. Bij een gelijkblijvende omzet heb ik mijn winstgevendheid met meer dan 12% weten te verhogen. Dus meer middelen beschikbaar om te investeren in groei."